Thursday 16 May 2013

Nota Legala


Notă Legală, 16 Mai 2013

In interesul transparentei si al verificabilitatii datelor, nu este permisa preluarea publica (partiala sau integrala), a informatiilor de pe acest site fara acordul in scris al autorului (dinu[.]munteanu[at]gmail.com). Excepţie fac documentele de interes public (neadnotate), cât şi imaginile originale, a caror licenţă este Creative Commons (BY-NC-ND).

Raportul de fata, cat si efectele masurabile ale demersului civic de mai jos constituie documente in dezvoltare. Variantele actualizate prezente pe acest site le inlocuiesc, ex nunc, pe cele anterioare; ele contin toate informatiile pe care subsemnatul si co-semnatarii le detin asupra aspectelor discutate in raport. Continutul raportului ramane deschis amendamentelor doar in masura in care acestea sunt derivate din informatii verificabile si disponibile public. 

Aderarea la raport este un act de implicare civica si morala.

Actiunea noastra a fost, este si va ramane intotdeauna una apolitica.

Oricine doreste sa se implice - ca specialist, martor sau cetatean informat - in documentarea acestui raport este invitat(a) cu caldura sa imi scrie la dinu[.]munteanu[at]gmail[.]com. Mesajele anonime sunt binevenite, atat timp cat continutul lor este verificabil din punct de vedere factual.

Daca doriti sa va alaturati co-semnatarilor, va rog sa includeti in mesaj numele realprofesia/ocupatia si orasul in care locuiti. Aceste solicitari tin exclusiv de caracterul transparent al raportului - este esential ca el sa ramana credibil si verificabil. In rest - in umbra copacilor si a universului - suntem cu totii egali.

Inegale pot fi doar alegerile pe care le facem.

Dinu Gabriel Munteanu,
antropolog cultural.



Sherwood Forest, England.



Multumesc Grupului de Initiativa Civica “Iasul Iubeste Teii” (https://facebook.com/IasuliubesteTeii),
cat si Portalului National Anticoruptie RomaniaCurata, pentru popularizarea informatiilor din acest raport.

No comments:

Post a Comment